Serveis per a convertir-te en una Persona d’Alt Rendiment

Programes

Els programes a diferència de la formació Presencial o a distància, són cursos oberts a diversos participants, amb un temari definit i una durada determinada, es a dir, no són formacions personals ni a mida.

Si vols fer una primera introducció a la productivitat personal, desitges establir els fonaments del teu canvi productiu o necessites adquirir les bases de les habilitats directives que et calen per a desenvolupar la teva carrera professional, aquests programes són la solució.  

Un complet programa personal on t’explicaré els fonaments de la productivitat personal per a fer créixer la teva capacitat de treball sense estrès. Durant el procés aprendràs la metodologia necessària que et permetrà establir nous hàbits productius que canviaran per sempre més la teva forma de treballar, convertint-te en una Persona d’Alt Rendiment

Per a qui és aquest Programa?

Per a tots els que busqueu millorar la vostra productivitat, sense que això signifiqui treballar més hores o acumulant més estrès. Principalment és un programa destinat a treballadors del coneixement, es a dir, tots aquells freelances, emprenedors i autònoms que utilitzen el seu coneixement per a oferir valor afegit als seus clients. Si el teu treball no el pot fer un robot o una màquina, ets un treballador del coneixement i aquest curs és per a tu.

Que aprendràs en aquest Programa?

1. Perquè no sóc Productiu

2. Com funciona el flux de treball

3. Interrupcions i mobilitat

4. Organitzant les tasques i responsabilitats

5. Per on començar a fer

6. Establint metes, assolint objectius

7. El treball en equip

8. De la tasca a l’hàbit

On, quan i quant?

El programa es pot desenvolupar en qualsevol lloc, principalment de forma presencial però també es pot desenvolupar remotament. El programa està dissenyat per a impartir-se en 5 hores, en el horari que convinguem.

L’accés al programa té un cost de 250€, sigui quin sigui el nombre de participants fins a un màxim de 10. 

Pots obtindre un 20% de descompte si ets subscriptor del butlletí.

M'ha agradat el Programa per convertir-me en una Persona d'Alt Rendiment i ...

Vull Apuntar-me!
Es tracta d’un programa enfocat al món empresarial on aprendre els fonaments de la gestió d’equips, utilitzant les habilitats directives per aconseguir Equips d’Alt Rendiment.

Per a qui és aquest Programa?

Per a qualsevol amb persones a càrrec, ja siguis directiu, ocupis un lloc en la línia de comandament, siguis responsable d’un grup o un equip. Si vols reforçar el teu lideratge, aprendre a comunicar-te de forma més efectiva, disposar d’eines útils per a resoldre conflictes, o millor la teva comunicació en públic, aquest és el teu programa.

Que aprendràs en aquest Programa?

 • Que són els Equips d’alt rendiment
 • Evolució d’un equip
 • Organització, normes, planificació, seguiment i avaluació
 • La piràmide de motivació (Factors higiènics i factors de satisfacció)
 • Com incrementar la motivació
 • La comunicació eficaç
 • Comunicar-se en públic

On, quan i quant?

El programa es pot desenvolupar a qualsevol lloc del territori, de forma presencial, i amb una durada prevista de 8 hores, en el horari que convinguem.

L’accés al programa té un cost de 400€, sigui quin sigui el nombre de participants fins a un màxim de 10. 

Pots obtindre un 20% de descompte si ets subscriptor del butlletí.

M'ha agradat el Programa per aconseguir un Equip d'Alt Rendiment i ...

Vull Apuntar-me!

Formació Presencial

Si el que busques organitzar-te millor, aconseguir més temps de qualitat, abandonar l’estrès i augmentar resultats, puc oferir-te formació personalitzada i en exclusiva per millorar la teva Productivitat. Una formació dinàmica i participativa, molt pràctica i orientada als resultats, on el temari i la agenda de la formació són totalment a mida de les teves necessitats.

És aquesta formació per a mi?

 • Si necessites planificar el teu treball diari amb eficiència, vols guanyar la guerra al correu electrònic, evitar les distraccions, saber com gestionar les interrupcions i gestionar el teu temps amb més qualitat, aquesta formació és per a tu.
 • Si busques potenciar la teva carrera professional, vols accedir a un càrrec de responsabilitat, vols afrontar nous reptes professionals amb garanties, aquesta formació també és per a tu.
 • Si vols conciliar la teva vida laboral i professional, si desitges més temps de qualitat per a tu i els teus, si la teva carrera és important però encara ho és més la teva salut, aquesta formació indubtablement és per a tu.

Ha arribat el moment de canviar, de fer un pas endavant ...

Vull ser una Persona d'Alt Rendiment!

Formació a distància

Si busques una formació directa, sense sortir de casa, sense limitacions geogràfiques, desplaçaments, ni horaris marcats, aquesta és la teva opció.
Una formació encara més a mida, més personal, més a la carta si és possible. Gaudeix dels beneficis de la formació Presencial però sense aixecar-te del sofà.

Amb la formació a distància obtindràs els mateixos resultats que amb la Formació Presencial, i a més:

 • Evitaràs desplaçaments
 • Podràs personalitzar les sessions
 • La formació continuarà siguis on siguis

Vull aprendre a ser més productiu, i convertir-me en una Persona d'Alt Rendiment sense sortir de casa!

Patxi, Contacta'm!

Coaching

Puc acompanyar-te a explorar la millor manera de fer créixer la teva productivitat, potenciar les teves capacitats i obrir-te noves oportunitats professionals, compartint el meu coneixement, donant-te consells però sobretot escoltant-te, i fent les preguntes adequades per capacitar-te per a que tu mateix descobreixis les respostes, el que et permetrà:

 • Millorar la teva productivitat 
 • Gestionar Tasques i Responsabilitats eficient i eficaçment
 • Desenvolupar les teves habilitats directives
 • Créixer en confiança i benestar

Tinc les respostes i vull millorar la meva vida...

Patxi, ajuda'm!

Webinars

Mitjançant els Webinars podràs accedir a formacions en línia per a millorar els teus hàbits productius, des d’on vulguis. Ja sigui des del teu PC, Tablet o smartphone, accediràs a un espai de treball amb recursos, opció d’interactuar amb mi, exposar les teves preguntes o dubtes, participar de converses amb la resta d’assistents, etc.

En aquest moment on el món és global i col·laboratiu, els Webinars són l’eina perfecta per accedir a formació de qualitat, interactiva i col·laborativa per aconseguir ser una Persona d’Alt Rendiment millorant la teva productivitat personal.

Properament…

Ebooks

Píndoles formatives, petits llibres de butxaca amb informació pràctica, directe i clara per a millorar els teus hàbits productius. Això són els Ebooks que podràs trobar en aquesta secció, i que rebràs en el teu correu electrònic abans que ningú si ets subscriptor del butlleti.

Per aconseguir els ebooks puntualment, rebre informació exclusiva, gaudir de promocions i descomptes...

Vull ser subscriptor!

Si tot i així no vols ser subscriptor del butlletí, trobaràs publicats un mes desprès de que el rebin els subscriptors, els meus ebooks en aquesta secció preparats per a ser descarregats.

Properament…