Serveis per a formar Equips d’Alt Rendiment

Consultoria i Assessoria

 

T’ofereixo serveis de consultoria per a resoldre problemes concrets, i serveis d’assessoria per acompanyar-te en el desenvolupament del teu negoci. L’objectiu és assegurar un rendiment empresarial satisfactori en el present i en el futur, mitjançant la provisió de coneixements i habilitats als diferents membres que treballen en l’equip, convertint-se en eines estratègiques per l’empresa.

Beneficis Potencials

 • Millora del rendiment en general, que es pot concretar en un augment de la productivitat o de la qualitat del treball.
 • Possibilita la polivalència: flexibilitat i mobilitat dels llocs de treball.
 • Menors ràtios de productes / serveis defectuosos / insatisfactoris.
 • Menys absentisme.
 • Menys rotació/abandonament del treball.
 • Increment de la motivació i la satisfacció laboral.
 • Millora del clima organitzatiu.
 • Integració més plena dels treballadors a l’empresa.
 • Reducció progressiva del temps mitjà d’aprenentatge.
 • Facilita la introducció de noves tecnologies.
 • Millora de la comunicació, tant vertical com horitzontal.
 • Ajut als plans de successió.
 • Facilita la delegació.
 • Possibilita l’atracció i la retenció de bons candidats i futurs empleats.

Ha arribat el moment de fer un salt de qualitat...

Vull aconseguir un Equip d'Alt Rendiment!

Formació Presencial

 

És tracta de jornades personalitzades i adaptades totalment a la vostra organització i a la vostra cultura empresarial, una formació pràctica i específica a les vostres necessitats, i per tant cada formació està personalitzada per a les eines i l’estructura de l’organització.

Està pensada per a persones en llocs de direcció que busquen millorar i augmentar els resultats del seu equip, amb la formació en temes pràctics del dia a dia:

 • Gestió d’objectius i planificació.
 • Prioritzar i delegar tasques i responsabilitats.
 • Administrar urgències, imprevistos i interrupcions.
 • Utilització eficaç de la tecnologia.
 • Reunions productives.
 • Negociació i facilitació.
 • Comunicació efectiva.
 • Treball remot o en mobilitat

Vius o has viscut alguna d’aquests situacions?

– Muntanyes de correus electrònics a la safata d’entrada.
– Sensació de “no haver parat” i no haver avançat
– Tot és urgent
– Escriptoris plens de papers, notes i recordatoris de coses Importants!
– Descontrol i manca de planificació com ha estat natural de la feina.
– Treball de baixa qualitat
– Interrupcions constants i distraccions “inevitables”
– Reunions interminables i sense sentit
– Falta de comunicació, assoliment d’acords satisfactoris

La formació és totalment personalitzada però es necessita un mínim de vuit hores per a obtenir els millors resultats, que acostumo a dividir en dues sessions, que poden desenvolupar-se pel matí o per la tarda. També aconsello que entre la primera i la segona sessió passin almenys 2 dies per a que els assistents tinguin temps d’implementar el que han après en la primera sessió i puguin utilitzar sessions posteriors per aclarir dubtes i aprofundir en les tècniques.

Ha arribat el moment de canviar, de fer un pas endavant ...

Vull tenir un Equip d'Alt Rendiment!

Auditories

 

El servei d’auditories és un punt de partida des del qual analitzarem la situació del teu equip, identificarem les necessitats i dissenyarem un pla de treball específic i enfocat a superar els reptes que se’ns plantegin.

Revisaré la forma de treballar del equip, els procediments, protocols i tècniques emprades, per tal d’identificar les mancances o punts de millora. A través d’aquesta recopilació de dades i la seva posterior anàlisi dissenyarem un pla d’actuació.

Serà un pla validat per les dues parts, que ens permetrà dibuixar uns objectius a assolir, abans de començar amb la implementació de les mesures que estimem oportunes per tal d’aconseguir-ho.

Com funciona la Auditoria?

 • Primera Fase. Estudi. Anàlisi en profunditat del funcionament del equip.
 • Segona Fase. Desenvolupament. Elaboració de proves per a identificació de reptes a superar.
 • Tercera Fase. Informe de Conclusions. Generació i presentació de documentació amb detall de les conclusions recollides en la auditoria, i proposta de solucions.

Vull saber que li manca al meu personal per convertir-lo en un Equip d'Alt Rendiment...

Patxi, Contacta'm!

Divulgació

 

L’objectiu de la divulgació és la transferència de coneixements en productivitat i habilitats directives, amb la intenció no només d’informar si no principalment de motivar, orientada a l’acció i amb l’objectiu de provocar la sortida de la zona de confort de tots els assistents.

El format està dissenyat per a esdeveniments d’empresa, congressos, convencions, taules rodones, etc. amb una durada determinada depenent del format.

Sobre que parlo?

Entorn de la productivitat i les habilitats directives, amb temes d’actualitat i sempre buscant l’acció dels assistents.

Amb unes tarifes clares i definides per a cada tipus de divulgació, pots aconseguir que presenti idees i metodologies que augmentaran la productivitat dels assistents i reafirmaran les seves competències.

Vull escoltar-te i dialogar amb tu...

Patxi, parlem!

Webinars

 

Mitjançant els Webinars podràs accedir a formacions en línia per a millorar els teus hàbits productius, i les teves habilitats directives des d’on vulguis. Ja sigui des del teu PC, Tablet o smartphone, accediràs a un espai de treball amb recursos, opció d’interactuar amb mi, exposar les teves preguntes o dubtes, participar de converses amb la resta d’assistents, etc.

En aquest moment on el món és global i col·laboratiu, els Webinars són l’eina perfecta per accedir a formació de qualitat, interactiva i col·laborativa per aconseguir un Equip d’Alt Rendiment millorant la teva productivitat i la del teu personal a càrrec.

Properament…

Ebooks

 

Píndoles formatives, petits llibres de butxaca amb informació pràctica, directe i clara per a millorar els teus hàbits productius i les habilitats directives. Això són els Ebooks que podràs trobar en aquesta secció, i que rebràs en el teu correu electrònic abans que ningú si ets subscriptor del butlleti.

Per aconseguir els ebooks puntualment, rebre informació exclusiva, gaudir de promocions i descomptes...

Vull ser subscriptor!

Si tot i així no vols ser subscriptor del butlletí, trobaràs publicats un mes desprès de que el rebin els subscriptors, els meus ebooks en aquesta secció preparats per a ser descarregats.

Properament…