Persones d’Alt Rendiment

Si vols adaptar-te més ràpid i millor als canvis, millorar la teva productivitat, ser més competitiu, i donar millor solucions posa’t en contacte amb mi i t’ajudaré a aconseguir els millors resultats. T’ajudaré a sortir de la teva zona de confort, alliberar-te dels teus hàbits improductius, i dur a terme el procés de transformació que necessites per millorar la teva productivitat personal i, amb això, la teva vida.

0%
Augment dels Resultats
0%
d’Esforç
0%
Garantia

 

Aconseguiràs:

 • Augmentar la teva productivitat reduint el teu nivell d’estrès
 • Aconseguir major nivell d’energia, vitalitat i motivació
 • Gestionar tasques i responsabilitats eficient i eficaçment aprofitant tot el teu potencial
 • Desenvolupar les teves habilitats directives
 • Aconseguir millors resultats en la teva carrera professional
 • Ser més competitiu i més lliure equilibrant les diferents facetes de la teva vida
 • Engrandir la notorietat de la teva Marca
 • Adaptar-te més ràpid i millor als canvis. Flexibilitat.

Estàs en el lloc correcte, continua llegint i t’explicaré com podràs disposar dels meus coneixements al teu servei.

A qui va dirigit?

Si ets un professional independent (Freelance, Professionals Liberals, Emprenedors) com un treballador per compte d’altri, t’ajudaré en el teu dia a dia a ser més eficient i flexible, t’ensenyaré a organitzar-te millor, i et donaré les eines per a que puguis gestionar tasques i responsabilitats eficient i eficaçment aprofitant tot el teu potencial potenciant la teva carrera professional i engrandint la teva marca personal.

Si vols millor la teva productivitat estàs en el lloc correcte. Si vols potenciar la teva carrera professional per accedir a un nou càrrec, fer front a noves responsabilitats o millor professionalment estàs en el lloc correcte.

Què t’ofereixo?

Si tens la sensació de «no he parat en tot el dia i no he fet res» o «tinc milers de coses per fer i no sé per on començar» t’ofereixo posar a la teva disposició els meus coneixements en Productivitat per aconseguir, treballant conjuntament, resultats a curt termini amb una garantia de qualitat.

En aquest procés compartit rebràs assessorament sobre com ser més productiu, per millorar la teva forma de treballar i d’aconseguir resultats, en definitiva per obtindre l’èxit professional. I un cop acabi el projecte hauràs rebut tota la formació pràctica necessària per poder gestionar en solitari la teva vida productiva, i poder continuar potenciant la teva carrera professional.

Si comptes amb la meva ajuda, obtindràs els següents beneficis:

 • Estalvi de temps: en la recerca de les solucions ideals.
 • Minimitzar risc: No t’equivocaràs.
 • Escurçar els terminis d’aprenentatge: Aprofitant la meva experiència.
 • Més Llibertat: El meu assessorament no vol ser un servei vitalici, si no que el meu objectiu es la transferència de coneixements, per a que tu, mica en mica, puguis emprendre els teus propis projectes de forma autònoma, amb les mateixes garanties.

No t’ofereixo el peix, si no ensenyar-te a pescar-lo tu mateix. T’explicaré què cal fer i com fer-ho. Però tu mateix hauràs de fer-ho, perquè en el futur quan et sentis preparat, deixis de tenir-me al teu costat.

En definitiva, el que t’ofereixo és més llibertat, més felicitat i una vida millor; a canvi hauràs de posar sempre el millor de tu.

I per què Treballar amb mi?

Perquè porto des del 1999 treballant en el sector TIC, amb diferents càrrecs de responsabilitat, i des del 2009 amb formació específica en Màrqueting i Investigació de Mercats, Gestió comercial, i vendes.

Ja són 10 anys adquirint coneixement i experiència en productivitat i habilitats directives, i des dels inicis no he deixat de formar-me constantment, i em mantinc actualitzat de les darreres novetats del mercat, dels darrers avanços tecnològics, i de les darreres tendències.

Sóc conscient que cada problema té la seva solució, i per descomptat, tinc un ampli ventall de solucions per a cada problema o necessitat.

 

Vols treballar amb mi?

Si tot el que t’he explicat t’ha agradat i ho veus com una oportunitat per a potenciar la teva productivitat i en definitiva la teva carrera professional, només has d’omplir el següent formulari per demanar una sessió presencial gratis.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Un telèfon de contacte (obligatori)

Sobre quin tema és la teva consulta?

La teva consulta

Vols unir-te als més de 500 subscriptors i rebre tots els avantatges?
No

Demostra'm que ets humà...

He llegit i accepto l'avís legal

Revisaré totes les peticions per adequar la meva agenda i poder-te atendre el més aviat possible.

Gràcies pel teu interès!