Equips d’Alt Rendiment

Puc Ajudar-te a aconseguir millorar els resultats dels teus equips, fer-los més productius, més adaptables als canvis, sent més competitius, i donant millors solucions.

0%
Augment dels Resultats
0%
d’Esforç
0%
Garantia

Posa’t en contacte amb mi i t’ajudaré a aconseguir els millors resultats dels teus equips. T’ajudaré a dur a terme el procés de transformació que necessites per millorar les teves habilitats directives, aconseguint:

 • Augmentar la teva productivitat del teu equip reduint el nivell d’estrès
 • Aconseguir majors nivells d’energia, vitalitat i motivació
 • Comunicar amb excel·lència (Parlar en públic, Presentacions, Negociacions)
 • Planificar amb criteri optimitzant recursos (Reunions, Planificació)
 • Gestionar tasques i responsabilitats eficient i eficaçment aprofitant tot el potencial
 • Potenciar el teu Lideratge 
 • Aconseguir millors resultats 
 • Adaptació més ràpida i millor als canvis. Flexibilitat.
 • Utilitzar la tecnologia per potenciar el treball en equip

Estàs en el lloc correcte, continua llegint i t’explicaré com podràs disposar dels meus coneixements al teu servei.

A qui va dirigit?

Lideres un equip i vols obtenir el major rendiment possible? Necessites eines per fomentar el lideratge, la comunicació, la intel·ligència emocional i gestionar els conflictes de forma efectiva? Gestiones una pime o lideres una associació?

Si et trobes en alguna d’aquestes posicions, puc aconseguir potenciar les teves habilitats directives per a fer front aquests reptes amb garanties.

mocadors

Què t’ofereixo?

Si vols assolir millors resultats amb el teu equip, podem iniciar un procés compartit on rebràs assessorament sobre com treure més profit dels teus equips fins a convertir-los en Equips d’Alt Rendiment, millorant la forma de treballar i d’aconseguir resultats

Si comptes amb la meva ajuda, obtindràs els següents beneficis:

 • Estalvi de temps: en la recerca de les solucions ideals.
 • Minimitzar risc: No t’equivocaràs.
 • Escurçar els terminis d’aprenentatge: Aprofitant la meva experiència.
 • Més Llibertat: El meu assessorament no vol ser un servei vitalici, si no que el meu objectiu es la transferència de coneixements, per a que tu, mica en mica, puguis emprendre els teus propis projectes de forma autònoma, amb les mateixes garanties.

No t’ofereixo el peix, si no ensenyar-te a pescar-lo tu mateix. T’explicaré què cal fer i com fer-ho. Però tu mateix hauràs de fer-ho, perquè en el futur quan et sentis preparat, deixis de tenir-me al teu costat.

En definitiva, el que t’ofereixo és més llibertat, més felicitat i una vida millor; a canvi hauràs de posar sempre el millor de tu.

I per què Treballar amb mi?

Perquè porto des del 1999 treballant en el sector TIC, amb diferents càrrecs de responsabilitat, i des del 2009 amb formació específica en Màrqueting i Investigació de Mercats, Gestió comercial, i vendes.

Ja són 10 anys adquirint coneixement i experiència en productivitat i habilitats directives, i des dels inicis no he deixat de formar-me constantment, i em mantinc actualitzat de les darreres novetats del mercat, dels darrers avanços tecnològics, i de les darreres tendències.

Sóc conscient que cada problema té la seva solució, i per descomptat, tinc un ampli ventall de solucions per a cada problema o necessitat.

 

Vols treballar amb mi?

Si tot el que t’he explicat t’ha agradat i ho veus com una oportunitat per a potenciar als teus equips i en definitiva convertir-los en Equips d’Alt Rendiment, només has d’omplir el següent formulari per demanar una visita gratuïta.

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Nom de l'Empresa

Un telèfon de contacte (obligatori)

Sobre quin tema és la teva consulta?

La teva consulta

Vols unir-te als més de 500 subscriptors i rebre tots els avantatges?
No

Demostra'm que ets humà...

He llegit i accepto l'avís legal

Revisaré totes les peticions per adequar la meva agenda i poder-te atendre el més aviat possible.

Gràcies pel teu interès!