Uneix-te a la Comunitat de l’Alt Rendiment

Has tingut la sensació de «no he parat en tot el dia i no he fet res»? I «tinc milers de coses per fer i no sé per on començar»? Si sents que les circumstàncies determinen el rumb de la teva vida laboral i personal, estàs saturat i no aconsegueixes els resultats que mereixes, ni pots afrontar nous reptes per manca de seguretat, ha arribat el moment d’unir-se a la Comunitat de l’Alt Rendiment.

És per a mi?

Has pres consciència de que no pots seguir així, que la teva vida necessita un salt de qualitat, un nou rumb, que et manquen eines que et permetin viure plenament i amb llibertat la teva vida professional i personal.

Si et trobes en aquest moment, en el que vols viure sense estrès, millorant els teus resultats, enfocant la teva vida a assolir els teus objectius i amb plena atenció a totes les àrees de responsabilitat que t’envolten, és el moment d’obtenir noves eines que et permetin ser més eficient, ha arribat el moment d’unir-te a la Comunitat de l’Alt Rendiment.

Tot el meu coneixement al teu abast

Jo també vaig passar pel mateix que tu, em sentia saturat, estressat i incapacitat per a assumir més projectes, i per tant, amb la sensació d’haver de renunciar als meus veritables objectius…i vaig prendre consciència, vaig documentar-me, formar-me i investigar altres formes de treballar, vaig descobrir noves formes de gestionar les tasques i responsabilitats, i el resultat va ser increïble. Aquest canvi, aquesta nova vida va iniciar-se al 2004 i des de llavors no he deixat de llegir, formar-me i investigar sobre la productivitat personal, i ara vull posar tot aquest coneixement acumulat, i la meva pròpia experiència al teu servei.

Poc desprès d’aquest canvi, les circumstàncies laborals van “obligar-me” novament a adaptar-me i a créixer a la força, assumint quasi de forma natural el lideratge del meu departament. Va ser llavors quan vaig prendre consciència del que suposava tenir persones a càrrec, i amb la mateixa motivació però amb millor eines i procediments vaig formar-me sobre la gestió de persones i especialment en les habilitats directives que són imprescindibles per aconseguir Equips d’Alt Rendiment.

Així doncs, amb una experiència pròpia, de més de 10 anys, ara comparteixo tots els meus coneixements per a que puguis fer un camí semblant, recuperis el control de la teva vida, i sobretot, tinguis la capacitat de créixer personal i laboralment.

Uneix-te a la Comunitat de l’Alt Rendiment (CAR)

Si estàs determinat a prendre acció, a fer un pas endavant, recuperar el control de la teva vida, forjar hàbits productius i/o assolir noves capacitats directives et convido a unir-te a la Comunitat de l’Alt Rendiment.

Aquest espai està destinat per a tots aquells que heu pres consciència i teniu el compromís ferm de canviar els vells hàbits, per tant, si no estàs motivat a fer-ho, si no estàs compromès, aquesta comunitat no és per a tu, encara.

Les 3 grans recompenses de formar part de la comunitat

Formar part de la comunitat, suposa un esforç, un compromís i una dedicació però també obtindràs grans recompenses, entre les que destacaria:

 • Una gestió personal sòlida i consistent. Et faré una persona més productiva, amb perspectiva i control, sense estrès, i amb els fonaments per a afrontar nous reptes amb garanties.
 • Noves capacitats directives. Que et permetran afrontar nous reptes professionals, potenciaran el teu lideratge, augmentaràs habilitats comunicatives, i assoliràs capacitats per a gestionar equips.
 • Conciliació laboral. Amb una millor gestió personal, podràs fer front a nous reptes, assolir objectius i enfocar la teva vida cap a l’èxit personal i professional, i tot amb un equilibri constant entre lo personal i lo laboral, doncs estiguem a la feina o fora d’ella, tots som un les 24 hores del dia, i per tant, no té sentit distingir entre dues vides, la laboral i la personal, quan només en tenim una, la NOSTRA vida.

Perquè unir-te a la comunitat de l’Alt Rendiment?

Penso que seria bo per a tu unir-te a aquesta Comunitat de l’Alt Rendiment, per aquests poderosos motius:

 • Perquè obtindràs informació especialitzada puntualment.
 • Perquè disposaràs del material sempre, en tot moment, i allà on siguis, per a un aprenentatge al teu ritme.
 • Perquè estalviaràs temps i esforç en localitzar informació, que en moltes ocasions està dispersa o és complexa i difícilment assimilable.
 • Perquè és totalment gratuït. Disposaràs d’informació, avantatges, promocions, articles en exclusiva, descomptes, i molt més a cost zero.

Que trobaràs en la Comunitat de l’Alt Rendiment?

 • Rebràs tots els articles que es publiquin en el blog de forma preferent.
 • Cada mes, rebràs un ebook amb informació pràctica i especialitzada.
 • Obtindràs articles en exclusiva, que no es publicaran en el blog, fins passat un temps.
 • Accediràs a descomptes i promocions, tant per a tots els serveis que ofereixo com en futurs que puguin sorgir.

Quanta gent forma part de la Comunitat de l’Alt Rendiment?

Actualment la comunitat la conformen més de 500 persones, que ja estan formant-se per a convertir-se en Persones d’Alt Rendiment, o aconseguint transformar els seus equips en Equips d’Alt Rendiment.

No ho pensis més i uneix-te

Cada persona és un món, i per tant, no puc garantir resultats, però si que puc garantir-te que si tens ganes de treballar i estàs compromès en aconseguir l’Alt Rendiment, poc a poc aconseguiràs millorar els teus resultats de forma substancial, si segueixes al teu ritme la formació que rebràs puntualment de la comunitat.

No t’ho pensis més, omple el següent formulari per a unir-te de forma totalment gratuïta a la Comunitat de l’Alt Rendiment:

Uneix-te a la Comunitat de l'Alt Rendiment